سلام دوستان عزیز، فصل پرتقاله و حیفه که این کیک پرتقالی بدون روغن رو از دست بدید، یکبارم مه شده امتحانش کنید و از بافت و طعم بی نظیرش ، لذت ببرید ، بع این فکر نکنید که اگر روغن نداشته باشید نمیتونید کیک یا شیرینی بپزید ، بدون روغن هم میشه و اتفاقا سبک تر و بافتش پنبه ای تر میشه، راحت هم از قالب جدا میشه، حتی نیاز نیست که قالب رو با روغن چرب کنید و یا آرد پاشی کنید، بدون ذره ای روغن کیک عالی درست کنید
بارها این کیک عالی رو درست کردم ، دیگه حفظم و موادشو از حفظ مخلوط میکنم و یک کیک خوشمزه درست میکنم ، حالا بریم سراغ دستور پخت : این مواد برای ۶ عدد تخم مرغه، اگه می خواهید با ۳ عدد تخم مرغ درست کنید هم میشه، باید بقیه موادشم نصف کنید و قالب کوچکتری انتخاب کنید
مواد لازم:
تخم مرغ ۶ عدد، شکر ۱ لیوان ، وانیل یا پودرهل یا عرق هل یک قاشق چای خوری (میشه از هر سه هم استفاده کرد، من از وانیل و ۳ قاشق غذاخوری عرق هل دو آتشه استفاده کردم ) ، پرتقال : یک عدد متوسط ، آرد سفید : ۲ لیوان فرانسوی ، بکینگ پودر : یک قاشق غذاخوری سرخالی
طرز تهیه :
اول تخم مرغ و شکر را با همزن می زنیم ، هرچه بیشتر زده شه، باعث میشه پف کیک بیشترشه، وانیل یا پودر هل یا عرق هل رو بهش اضافه میکنیم و باز با همزن هم می زنیم ، پرتقال رو آب میگیریم و پوست نارنجی روشو رنده میکنیم ، آب پرتقال و رنده پوست پرتقال رو همزمان اضافه میکنیم ، باز با همزن هم می می زنیم ، تا این مرحله هرچی بیشتر هم بزنیم پف کیک بیشتر میشه ، اما در مرحله آخر که اضافه کردن آرده، نباید زیاد مواد رو هم بزنیم ، چون پف کیک می خوابه، خب در مرحله آخر آرد و بیکینگ پودر رو اضافه میکنیم و مواد رو در حد مخلوط شدن و یکدست شدن هم می زنیم ، زیادی هم نزنید پف کیکتون می خوابه، داخل قالب کیک می ریزیم (چرب کردن نمیخواد، چرب کردن قالب بدون آرد پاشی، باعث میشه که کیک بیشتر بچسبه ) ، فر رو از قبل روشن کنید که خوب داغ شده باشه ، در پف کردن کیک موثره، قالب رو در فر از قبل گرم شده بزارید و اول شعله زیر رو روشن بزارید، زمانی که پخت ، شعله رو رو به اندازه ۳ یا ۵ دقیقه روشن کنید ، درب فر رو در بیست دقیقه اول باز نکنید پف کیک می خوابه، این کیک رو میشه روی اجاق گاز هم درست کرد ، زیر ظرف شعله پخش کن پایه دار بزارید . حدود ۴۰ دقیقه می پزه، بستگی به دمای فر داره ، بزارید خوب سرد شه اونوقت با دست یا چاقو کم کم دورشو آزاد کنید، راحت از قالب جدا میشه ، نوش جان
نکته: میتونید از زعفران هم داخل مواد کیک استفاده کنید ، رنگشو زردتر میکنه ، طعمشم بهتر ، اما اگه نداشتید اشکالی نداره، خودشم همینجوری خوشمزه و پنبه ای هست
نظرات خودتونو با ما به اشتراک بزارید
فرم در حال بارگذاری ...